Štenci

Štenci u našoj uzgajivačnici

Od dana kada su rođeni, o štencima brinemo 24 sata dnevno. Dobivaju svu ljubav i nježnost koju im možemo pokloniti, što je bitno zbog toga što je ovo jedan on najvažnijih perioda u njihovom životu, koji provode sa svojom majkom, upoznajući različite objekte, zvukove i ljude. To je osnova njihove socijalizacije koja će uvelike utjecati na njihov budući razvoj. Prvih nekoliko tjedana nakon što su rođeni primjenjujemo ranu neurološku stimulaciju (termalnu i taktilnu stimulaciju) za koju je dokazano da unapređuje sposobnosti štenaca. Više o tome možete pročitati ovdje: Rana neurološka stimulacija

Naši štenci mogu otići u novi dom nakon 8 tjedana starosti:

  • očišćeni od parazita,
  • cijepljeni protiv zaraznih bolesti,
  • pregledani od veterinara i voditelja uzgoja
  • sa EU putovnicom
  • sa HKS (FCI) rodovnicom
  • sa start paketom (high premium hrana, ogrlica, povodac, igračke, poslastice, knjižicu sa savjetima)
  • Start-Paket

Cilj nam je uzgajati lijepe, zdrave pse, odličnog temperamenta. Upravo zbog toga pažljivo biramo mužjaka za naše curke. Odabranik mora biti izložbeni pas top kvalitete, s odličnim temperamentom i što je najvažnije, izvrsnog zdravlja!

 

Budući vlasnici naših štenaca

Želimo naći najbolje moguće vlasnike za naše štence. Važno nam je da štenci idu u dom gdje će biti punopravni članovi obitelji. Ostat ćemo u kontaktu s novim vlasnicima i biti dostupni za svu pomoć koju će trebati. Štenci mogu ići na izložbe, no to nije uvjet, nego samo mogućnost.
Ukoliko ste zainteresirani za izložbe, postoji i opcija suvlasništva. Važnije nam je da su vlasnici aktivni i da će svojem novom psu pružiti dovoljno aktivnosti i ljubavi. U slučaju da ste zainteresirani za štene iz naše uzgajivačnice ili imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

Did-Mateja

(Didi i Mateja)

Suvlasništvo

Kako nam je zbilja bitno da imamo dovoljno vremena za potrebe svakog psa i da svaki pas ima svoje aktivnosti, nažalost, ne možemo zadržati svako perspektivno štene. No, svejedno bismo htjeli takve štence izlagati i koristiti u daljnjem uzgoju. Srećom, postoji opcija suvlasništva, koja to omogućava. Suvlasništvo znači da su uzgajivač i budući vlasnik, suvlasnici jednog psa. U praksi to znači da pas živi u novom domu, s novom obitelji, a uzgajivač brine o svemu što se tiče izložbi i izlaganja.

Iako možda samo tražite predivno društvo, vaš pas svejedno može biti šampion, unatoč tome što niste zainteresirani za izložbe i uzgoj. Uvjeti suvlasništva uvijek su različiti i uvijek se zasnivaju na zajedničkom dogovoru. Pas se u suvlasništvu dobiva po značajno nižim cijenama.

Pas koji je u suvlasništu ide na izložbe u prosjeku jednom u 2-3 mjeseca. Na izložbu ide zajedno s uzgajivačem, može ići i vlasnik, ukoliko želi. Sve troškove vezane uz izložbe, pokriva uzgajivač. To znači da možete sa svojim psom obići gradove u Hrvatskoj i okolici, besplatno. 🙂 Odlasci na izložbe se dogovaraju unaprijed (datumi).