Iskustvo

Uzgajivačnica “Marinianis” osnovana je 2016. godine pri FCI 71/16, a nalazimo se u Zagrebu. Prvo leglo zlatnih retrivera imali smo 2017. godine, a prvo leglo border collija 2019. godine. Svoje iskustvo i znanje rado dijelimo s vlasnicima naših pasa i uvijek stojimo na raspolaganju za sva pitanja vezana uz odgoj i zdravlje pasa.

Upoznajte nas

Mi smo obitelj iz Zagreba (Hrvatska) – Mateja, Zoran i naš sin Luka. U pomoć nam uskaču i baka Marija i teta Valentina. Mateja radi u IT industriji, a Zoran je profesor tjelesnog. Uzgoj je naš hobi i naša strast. Volimo imati štence i cilj nam je uzgajati sretne, zdrave i stabilne zlatne retrivere i border collije.

Osim iskustva u brizi oko štenaca, imamo iskustvo i u odgoju i obuci pasa. Mateja i Zoran vodiči su spasilačkih pasa pri Vatrogasnoj zajednici Grada Zagreba, a sa svojim psima imaju položeno preko 10 spasilačkih ispita. Njihovi psi obučeni su za potrage za unesrećenima u šumi, ruševini ili lavini.

Zazu

Naši psi

Kod kuće imamo 4 psa – zlatnu retrivericu Didi, border collie Albu, dogo argentino Bellu i radnu zlatnu retrivericu Zazu. Ostatak pasa živi sa svojim vlasnicima, u suvlasništvu. Naši psi su prvenstveno članovi naše obitelji. Žive s nama u kući (nemamo vanjske boxeve/kennele), idu s nama na izlete i ljetovanja. Naši psi vole provoditi vrijeme u prirodi i imati svoje aktivnosti.